Nipponia

Lees wat meer over de beschikbare modellen.

Bij interesse; Neem contact op met een van onze werknemers voor meer informatie.

De BiQ 50

De BiQ 50cc is een moderne benzinescooter die 100% voldoet aan de nieuwste en strengste Euro-5 specificaties. Het heeft een onderscheidend en zeer verslavend ontwerp, een krachtige motor en de grootste buddyseat in de categorie. Dit zorgt voor ultiem comfort en een geweldige rijervaring. Ontdek hieronder meer.
Diva 50cc e10 scooter

Als u een retroscooter met een moderne twist zoekt, is de Diva 50cc e10 scooter van Nipponia voor u gemaakt. Met deze scooter rijdt u stijlvol van A naar B tegen een betaalbare prijs. Dat is namelijk waar Nipponia voor staat; kwalitatieve scooters tegen concurrerende prijzen!
De Cit-e

De Cit-e is een briljante elektrische scooter met een minimalistisch ontwerp, maar zonder gebrek aan functies die je misschien nodig hebt. Snel, wendbaar en licht, het is precies zoals een moderne e-scooter voor in de stad zou moeten zijn. Ontdek hieronder meer.
Dragon-e elektrische brommer

Wanneer u een brommer met een stoere uitstraling zoekt, is de Dragon-e elektrische brommer hét model dat voldoet aan uw wensen. Deze brommer van Nipponia is een uniek exemplaar door zijn vormgeving als motor. Hierdoor trekt u veel kijkers tijdens uw ritten van A naar B!
De e-Legance

Een tijdloze en kwalitatieve E-legance elektrische scooter van Nipponia kopen doet u bij dé E-legance scooterdealer in Wezep, nabij Zwolle. Deze E-legance scooterdealer is één van de 100 erkende Nipponia distributeurs wereldwijd. Daarom kunt u er met een gerust hart een E-legance elektrische scooter kopen tegen een concurrerende prijs!
E-Rex
Als u op zoek bent naar een krachtige en sportieve scooter, is de E-rex elektrische scooter van Nipponia een geschikt model om te kopen. Met een scooter uit ons aanbod bent u verzekerd van een scooter van een gevestigd merk, en dat tegen een betaalbare prijs. Bent u op zoek naar een sportieve elektrische scooter om veilig van A naar B mee te rijden? Dan is de Nipponia E-Rex de juiste keuze.
De e-Viball

De e-Viball is een kunstwerk in alle opzichten.  De hoge voor de hand liggende kwaliteit van de hoogwaardige componenten en het aandacht voor detail zouden deze elektrische scooter slechts gedeeltelijk beschrijven. De scooter is veel meer dan dat. De E-viball is verkrijgbaar in twee edities, een versie voor bezorging met één stoel en een versie met volledige stoel “passagier”. Ontdek hieronder meer.
F3

Een F3 elektrische scooter van het merk Nipponia haalt u bij de erkende scooterdealer in Wezep, nabij Zwolle. Deze scooterdealer is één van de 100 erkende distributeurs van het merk Nipponia wereldwijd en heeft verschillende modellen van ons merk ter beschikking, waaronder de F3. Wilt u een elektrische scooter kopen met een robuust uiterlijk en een unieke aandrijving direct op het achterwiel? Dan is de F3 een fantastisch model voor u.
F7 elektrische scooter

De Nipponia F7 is een sterke en kwalitatieve elektrische scooter uit ons aanbod. Net als veel van onze modellen, kunt u ook de F7 kopen bij onze erkende dealer en importeur in Wezep, nabij Zwolle. Koopt u een elektrische scooter van Nipponia? Dan bent u verzekerd van een betrouwbare scooter met een innovatief ontwerp en uiterlijk. Bovendien houden wij onze prijzen laag, waardoor u gegarandeerd de beste prijs-kwaliteitsverhouding krijgt.
De Volty

De Nipponia Volty is een elektrische scooter van hoogwaardige kwaliteit en is te koop bij onze erkende scooterdealer in Wezep, nabij Zwolle. Net als alle andere elektrische scooters van Nipponia is ook de Volty een betrouwbaar model met een innovatief design, en dat voor een scherpe prijs. Heeft u interesse in deze e-scooter? Dan kunt u terecht bij de Nipponia scooterdealer.

Openingstijden:

Ma 09:00-18:00

Di 09:00-18:00

Wo Gesloten

Do 09:00-18:00

Vri 09:00-19:30

Zat 09:00-17:00

Zo Gesloten

Contact:

Bel:

030-6062121

Email:

info@bikescooterworld.nl