SYM

Lees wat meer over de beschikbare modellen.

Bij interesse; Neem contact op met een van onze werknemers voor meer informatie.

Sym Jet

De Jet14 is de ultieme toerscooter van SYM. Naast de standaard Jet14 zijn er de Jet14 Business & Jet14 Travel. Deze 2 Jet14-varianten zijn extra uitgerust met accessoires. De Jet14 Business en Jet14 Travel zijn leverbaar in alle kleuren van de standaard Jet14.
Sym Fiddle II

De Fiddle II is één van de meest populaire scooters van Nederland. Naast de standaard Fiddle II zijn er de Fiddle II + Pack en Fiddle II Premium leverbaar. Deze 2 Fiddle II-varianten zijn extra uitgerust met accessoires. De Fiddle II + Pack en Fiddle II Premium zijn leverbaar in alle kleuren van de standaard Fiddle II.
Sym Fiddle IV

De Fiddle IV is de meest nieuwe versie uit de populaire Fiddle-reeks. Naast de standaard Fiddle IV is er de Fiddle IV Premium. De Fiddle IV Premium is uitgerust met accessoires.  De Fiddle IV Premium is leverbaar in alle kleuren van de standaard Fiddle IV.
Sym Symphony ST

De Symphony ST is perfect voor dagelijks gebruik. Naast de standaard Symphony ST zijn er de Symphony ST Business en Symphony ST Travel. Deze 2 Symphony ST-varianten zijn extra uitgerust met accessoires. De Symphony ST Business en Symphony ST Travel zijn leverbaar in alle kleuren van de standaard Symphony ST.
Sym Mio

Sinds 2004 is de Mio het meest verkochte SYM-model in Nederland. Onlangs is deze stadsscooter volledig vernieuwd en daardoor weer helemaal van deze tijd.  Naast de standaard Mio 50i zijn er de Mio 50i + Pack  en Mio 50i Premium. Deze 2 Mio-varianten zijn extra uitgerust met accessoires. De Mio 50i + Pack en Mio 50i Premium zijn leverbaar in alle kleuren van de standaard Mio 50i.
Orbit III

De Orbit III scooter is de nieuwste versie uit de succesvolle Orbit-reeks. Met zijn stijlvolle, sportieve karakter richt de Orbit III zich op de jongere generatie. Deze SYM scooter heeft een sportieve vormgeving die aangevuld is met stijlvolle graphics en kleuren. De Orbit III is comfortabel en heeft de betrouwbaarheid die je van SYM gewend bent.
De SYM Orbit III is leverbaar in een 25 km/u en 45 km/u versie.
X-pro

De meest veelzijdige bezorgscooter
TANKINHOUD VAN 6,2 LITER
DUBBELE SCHOKBREKER
COMPACT EN WENDBAAR

Openingstijden:

Ma 09:00-18:00

Di 09:00-18:00

Wo Gesloten

Do 09:00-18:00

Vri 09:00-19:30

Zat 09:00-17:00

Zo Gesloten

Contact:

Bel:

030-6062121

Email:

info@bikescooterworld.nl