Piaggio

Lees wat meer over de beschikbare modellen.

Bij interesse; Neem contact op met een van onze werknemers voor meer informatie.

Zip

KLEINE AFMETINGEN, MAXIMALE CAPACITEIT
Met de Zip kunt u overal uit de voeten, van het drukke stadsverkeer tot afgelegen paden.
Liberty

Makkelijk, chic, eigentijds
De Liberty is definitie van een high wheel scooter: met zijn moderne, herkenbare lijnen en supercomfortabele voetenruimte, is hij het toonbeeld van elegantie, licht gewicht en rijgemak, of u nu kiest voor de 50 cc of 125 cc-versie. 
Medley

PRAKTISCH, DYNAMISCH, LICHTGEWICHT.. MET STIJL
De Piaggio Medley, die de voordelen van een wendbare en lichte scooter combineert met die van veel grotere en prestante hoge wiel-modellen, behoort tot een nieuwe klasse van Piaggio-scooters met hoge wielen.
NIEUWE BEVERLY

Twintig jaar na de eerste generatie van 2001 wordt de Piaggio Beverly vernieuwd, met behoud van dat sportieve temperament en het elegante ontwerp die de geschiedenis van de stedelijke mobiliteit hebben geschreven. De nieuwe Beverly is een cross-over die de veelzijdigheid en grip van een hoge wielen model combineert met de prestaties en het comfort van een luxe GT. Een nieuwe formule, beschikbaar als 300 cc en 400 cc, om elke rijder en passagier het hoogste niveau van kracht en comfort te bieden.
MP3

In het MP3-assortiment van Piaggio vinden we de iconische driewielige scooters die een revolutie teweeg brachten in het scenario van de stedelijke en grootstedelijke mobiliteit. De MP3 van Piaggio was namelijk de eerste driewielige scooter ter wereld, en een concrete, gemakkelijke en veilige oplossing voor het drukke stadsverkeer of als toegangsmiddel tot het centrum van de steeds grotere grootstedelijke gebieden. Ook nu blijft het Piaggio MP3-assortiment zich verder ontwikkelen, op zoek naar nog hogere comfort-, veiligheids- en prestatieniveaus en een originele en unieke rijervaring.

Piaggio 1

100% elektrisch
De Piaggio 1 luidt een nieuwe generatie van e-scooters in. Maak u op om te genieten van emissievrije stedelijke mobiliteit met de kwaliteit, technologie en veiligheidsfuncties die synoniem staan voor de Piaggio scooters, samen met alles wat u van een premium scooter mag verwachten. Met zijn stijlvolle vormgeving, verfijnd chassis, geweldige wegligging, groot laadvermogen en ongeëvenaarde aandacht voor het detail weet de unieke Piaggio 1 wanneer hij stil moet zijn en de prestaties het woord moet laten doen. 

Openingstijden:

Ma 09:00-18:00

Di 09:00-18:00

Wo Gesloten

Do 09:00-18:00

Vri 09:00-19:30

Zat 09:00-17:00

Zo Gesloten

Contact:

Bel:

030-6062121

Email:

info@bikescooterworld.nl