Peugeot

Lees wat meer over de beschikbare modellen.

Bij interesse; Neem contact op met een van onze werknemers voor meer informatie.

Peugeot Kisbee

De Kisbee is de meest populaire Peugeot scooter en is leverbaar in verschillende varianten. De Kisbee Active is de basisuitvoering. De Kisbee RS, GT, TCR, R en Black Edition, uit de Kisbee Special Serie, hebben de kwaliteit van de Kisbee aangevuld met unieke details en aluminium treeplanken. Daarnaast is er de Kisbee Premium leverbaar die extra uitgerust is met accessoires. 
Peugeot Django

De Django is het paradepaardje uit de Peugeot scooter range. Naast de standaard uitvoering van de Django is er de Django Premium. De Django Premium is extra uitgerust met accessoires.
Peugeot Streetzone scooter

De Peugeot Streetzone mag zich zonder twijfel de meest stoere scooter noemen. Het bewijs? Het naked stuur met een digitaal dashboard, een gril set rondom de verlichting voor & achter en robuuste ballonbanden die zorgen voor maximale grip.

Peugeot Speedfight4

Geen twijfel mogelijk: de Speedfight4 is een scooter met sportieve ambities. Het bewijs? De dubbele lensvormige koplampen, de agressieve verlichting boven het voorste radiatorrooster en de ‘ijzige’ geïntegreerde richtingaanwijzers. Dankzij zijn dashboard met lcd-scherm en USB-aansluiting is de Speedfight4 helemaal klaar voor jouw leven, zodat je niets hoeft te missen.

Openingstijden:

Ma 09:00-18:00

Di 09:00-18:00

Wo Gesloten

Do 09:00-18:00

Vri 09:00-19:30

Zat 09:00-17:00

Zo Gesloten

Contact:

Bel:

030-6062121

Email:

info@bikescooterworld.nl