Aprillia

Lees wat meer over de beschikbare modellen.

Bij interesse; Neem contact op met een van onze werknemers voor meer informatie.

SX 125

De eerste stappen in de wereld van de Motards
De nieuwe Aprilia SX is gewoon één van de meest effectieve 125 cc’s op de weg. Hij is pittig en licht en dankzij de nieuwe motor zijn de prestaties het referentiepunt voor de hele categorie. Het is een authentieke Aprilia-motor, met een nieuw ontwerp en nieuwe prestaties die elke rijder intense emoties zal laten beleven.
RX 125

Bestemd voor de sportiefste en meest veeleisende jonge rijders
De Aprilia RX 125 is de nieuwste held van Aprilia’s fortuinlijke off-road-competitiegeschiedenis: een sterke, over de jaren opgebouwde reputatie, dankzij lichte en performante motorfietsen die leuk zijn voor het dagelijkse gebruik op de weg en op de zwaarste stukken off-road. Een authentieke Aprilia-motorfiets, vernieuwd qua ontwerp, uitrusting en krachtbron die elke rijder intense emoties zal weten te geven.
RS 125

Uw eerste sportmotor
De motor die symbool is voor de sportiviteit van Aprilia krijgt nieuwe vormen en technologie met behoud van dat adrenaline-geïnspireerde gevoel dat de motorfietsgeschiedenis heeft geschreven. De Aprilia RS 125 is vandaag meer dan ooit een concentratie van stijl en kracht. Een model dat vanwege het lichte gewicht en grote gebruiksgemak ook geschikt is voor de jongste motorrijders maar dat, dankzij een steeds grootmoedigere motor en steeds meer geavanceerde componenten ook de harten van de meest ervaren rijders sneller laat kloppen.
SXR

Stap op en verover de stad
De Aprilia SXR 50 is de eerste stadsscooter met kleine cilinderinhoud die het comfort van de laatste generatie combineert met de brandstofefficiëntie en het pittige karakter van Aprilia. Dankzij zijn wendbaarheid, ongelooflijke wegligging en ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding is het model ook geschikt voor de allerjongsten. De dynamische en functionele Aprilia SXR 50 is klaar om elke straat in elke stad te veroveren. 

Openingstijden:

Ma 09:00-18:00

Di 09:00-18:00

Wo Gesloten

Do 09:00-18:00

Vri 09:00-19:30

Zat 09:00-17:00

Zo Gesloten

Contact:

Bel:

030-6062121

Email:

info@bikescooterworld.nl