Vespa

Lees wat meer over de beschikbare modellen.

Bij interesse; Neem contact op met een van onze werknemers voor meer informatie.

Vespa Elettrica
Met de Vespa Elettrica zoem je in de energiebesparende Eco-modus of de Power-modus met al het vermogen van de motor geluidloos door de straten van de stad. Het zal hoe dan ook een vloeiden rijervaring zijn zonder enige akoestische vervuiling. 

Primavera
EEN TIJDLOZE KLASSIEKER
De Vespa Primavera is een iconisch symbool van zijn tijd en zoeft door de straten van de eenentwintigste eeuw met dezelfde behendigheid en dynamiek als de oorspronkelijke legende die een revolutie veroorzaakte in de stedelijke mobiliteit van de Swinging Sixties.
Sprint
MET DE JUISTE SPRINT KLAAR VOOR DE STAD!
De Vespa Sprint is ontwikkeld om de dagelijkse routine op te fleuren. Deze moderne interpretatie van pit op de weg heeft de meest geavanceerde technische oplossingen en is ontworpen om het niveau van stabiliteit en wegligging van een echte stadskampioen te hebben. 
GTS
HET AVONTUUR VERPLAATST ZICH OP TWEE WIELEN
De hartstochtelijke reiziger heeft degelijkheid nodig om zijn doelen te bereiken. De Vespa GTS combineert de stedelijke inborst van een uitnodigende, beschermende en technologische big-body scooter met een passie voor toerisme.
GTS Super
SUPER, ZOALS DE NAAM AL ZEGT
De Vespa GTS Super stamt af van de sportieve modellen met grote stalen carrosserie en brengt de technologische sportiviteit tijdens uw wegavonturen naar het hoogste niveau
Sei Giorni
DE MODERNE EVOLUTIE VAN EEN SPORTLEGENDE
Geïnspireerd op de geschiedenis van de winnende race-Vespa combineert de Sei Giorni het allerbeste op het gebied van motortechnologie met een ontwerp dat draait om comfort en sportiviteit op de weg.

Openingstijden:

Ma 09:00-18:00

Di 09:00-18:00

Wo Gesloten

Do 09:00-18:00

Vri 09:00-19:30

Zat 09:00-17:00

Zo Gesloten

Contact:

Bel:

030-6062121

Email:

info@bikescooterworld.nl